TELEFON 0236 712 12 59
Manisa İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Muharrem ayı dolayısıyla aşure hayrının ilkini gerçekleştirdi.

Manisa İli Damızlık  Koyun Keçi  Yetiştiricileri Birliği   Muharrem ayı dolayısıyla  aşure  hayrının ilkini  gerçekleştirdi.

Birlik önünde gerçekleştirilen aşure gününe Salihli Cumhuriyet Başsavcısı Ali Rıza San, Garnizon Komutanı Binbaşı Yavuz Yavuz, Belediye Başkan yardımcısı Mahmut Süreyya Karaoğlu, Manisa İl Müdürü Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ahmet Kırlıoğlu, Emniyet Müdürü Mehmet Taşcı, Ticaret Borsası Başkanı Yetiş Aksoy, Tariş Müdürü Halil Çövgün, Birliğin yönetim kurulu üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Muharrem ayının dayanışma, paylaşma ve muhabbet ayı olduğunu vurgulayan Manisa İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Yüksel Duman; “Bu sene ilk Aşure hayrımızı gerçekleştirdik.  Birçok çeşidin bir araya gelmesiyle oluşan, çok lezzetli bir tatlıdır. Bu  bizlere farklılıklarımızla beraber bir arada yaşama kültürünün lezzetini anımsatır. Bu yüzden bugünün anlamı çok değerlidir. Bu sebeple aşure ikram ederek, paylaşmaya, hoşgörüye, birlik ve beraberliğe dikkat çekmek istiyoruz. Aşure hayrımıza katılan tüm davetlilere teşekkür deriz” dedi.